verhuur

Gemeenschapshuis de Hostert kan  gebruikt worden voor sport, culturele en sociale activiteiten, kinderfeestjes en vergaderingen.  Er is een grote zaal voor sport en gymnastiek, compleet ingericht met alle benodigde toestellen. Een aantal kleinere ruimtes is bedoeld voor bijeenkomsten van clubs, vergaderingen, cursussen, presentaties e.d.

De Hostert doet ook dienst als stemlokaal en toneelzaal.

Voor wie?

Verschillende verenigingen en groepen huren ruimtes in de Hostert. Deze mix aan huurders beantwoordt aan de doelstellingen van de Hostert:  ruimte bieden aan een zo breed mogelijke afspiegeling van de inwoners van Batenburg.

Diverse ruimtes

De kleinere ruimtes zijn geschikt voor presentaties, cursussen, oefenruimte of vergaderingen. De grote zaal is ingericht als sportzaal, met toestellen en spelbenodigdheden. Deze zaal kan ook worden gebruikt voor (bijvoorbeeld) voorstellingen of feestelijke bijeenkomsten. Meubilair en podiumstukken zijn aanwezig en in overleg kan de aankleding worden aangepast.

Ook voor kinderactiviteiten -jeugdsoos, disco, kinderfeestje- is de Hostert uitstekend geschikt.

In de foyer kunnen wij voor u koffie en thee verzorgen en een drankje serveren. Voor uitgebreidere catering werken wij samen met Uitbaeterij de Viersprong.

Huren?

Wilt u iets organiseren en bent u op zoek naar geschikte ruimte?  Kom dan eens langs bij de Hostert om te bekijken wat er allemaal kan. Neem contact op met  de coördinator via het contactformulier of telefoon: 06 1205 5339.